הפעל נגישות לקוראי מסךנגישותדלג לתוכן מרכזי

יאנוח ג'ת

פתיחת שנת הלימודים תשפ ביישוב

תאריך: 01/09/2019
    החזרה לספסל הלימודים ופתיחת שנת הלימודים בהחלט זהו יום חג, חג להורים, לילדים, למנהלים ולמורים .
    היום עשינו זאת בצורה מקצועית, מסודרת, מאורגנת, טובה ומוצלחת .
    סגלי בתי הספר וגני הילדים חיכו לילדינו הנפלאים עם מתנה צנועה הכוללת אגרת בשמי ובשם כל המנהלים, עפרון ומחק ליסודיים, עט לח"טב ותיכון, סוכריה, דף מערכת צבעוני ועוגיה מתוקה על מנת לגרום להם להתחיל את השנה במתיקות והטעם טוב. ילדינו חזרו לבתי ספר וגנים מוכנים היטב עבורם לאחר השקעה כבירה בהכנתם ובעיקר בטיפול וסגירת פערים גדולים של צרכים במבנים המון שנים .
    ההתגיסות הייתה מוחלטת ובעיקר עם מחוייבות ומכל הלב למען ביצוע המשימה החשובה הזו ועמדנו בה בהצלחה כבירה על כן בשמכם ובשמי אני רוצה להודות לעובדי המועצה כולל אבות הבית, מחלקת האחזקה, ההנדסה, החינוך, מנהלים וסגל המורים, הקבלנים המבצעים וההורים על הסיוע להצלחת היום המיוחד הזה .
    היום התלוו אלינו המפקח המתכלל מר עימאד פארס וסגן סמנ"כל הבינוי במשרד החינוך מר פרג' פראג' ועל כן תודה רבה והערכה גדולה על שבחרתם להיות איתנו ביום החשוב הזה .
    אני מאחל שתהיה שנה טובה, מאתגרת, מעניינת, פוריה, מוצלחת ובעיקר בטוחה .