הפעל נגישות לקוראי מסךנגישותדלג לתוכן מרכזי

פתיחת החווה החקלאית ביישוב

תאריך: 29/09/2019
    חווה חקלאית ראשונה וייחודית ביאנוח ג'ת,
    החווה הינה בית ספר לכל דבר ועניין המתמחה בתחום החקלאות مدرسه زراعيه .
    החווה הינה מוסד חינוכי, בעל סמל מוסד 630202, שייכת למשרד החינוך על כל המשתמע מכך .
    יהיה בה מנהל חווה, 4-6 מורות/ים, אב בית, מזכירה, מנקה, שומר בכניסה ועוד...
    רעיוני שהפך לחזון והערב למקום ומציאות .
    הערב התחלנו בהצבת הקרווילות בשטח המיועד לחווה החקלאית מערבית לבי"ס יסודי ב' .
    אני רוצה לציין כי לולא הנהלת מחוז צפון במשרד החינוך ובראשם דר' אורנה שמחון האחת והיחידה, ידידי פרג' פראג' ועובדי המועצה כלום לא היה מתממש, מתגשם, מסתיים ומצליח .
    ההירתמות, המחוייבות, המקצועיות, השינוי בגישה, העבודה המסורה, מכל הלב והקשה הן התכונות שמאפיינות את עובדי מחלקת ההנדסה והאחזקה בעיקר אשר מסייעים לי להגשים ולממש את חזוני ותוכניותיי ולשרת אתכם הכי טוב שאפשר .
    על כן בשמכם ובשמי תרשו לי להודות, להוקיר ולפרגן להם אני פשוט נרגש וגאה בכם יקיריי.
    תודה לצלם היקר סלמאן סעיד ולאחים סעד על ההשקעה בכל המאמצים למען הכשרת השטח.
    העבודה ממשיכה אל תוך הלילה וממש ברגעים אלו 4 קרווילות עושות את דרכן מהדרום הרחוק אל יאנוח ג'ת המדהימה .