דבר ראש המועצה

מודי סעד - ראש המועצהתושבים יקרים,

"ינוח ג'ת סביון​ שבגליל"

אני שמח להשיק עבורכם ובשבילכם את האתר החדש של המועצה המקומית ינוח ג'ת.
האתר הינו ידידותי מאוד, קל לשימוש ויעיל בצורה מופשטת וטובה לכל משתמש.
באתר ניתן למצוא מידע רב, מגוון על כלל פעילותה השוטפת של יחידות ומחלקות המועצה השונות. אתר זה הינו עוד תחנה שבתחנות מימוש החזון להפוך את יישובינו המדהים ינוח ג'ת לסביון שבגליל, ליצור גאוות יחידה יישובית בקרב התושבים ולצור חיבור ישיר אל נותני השירות השונים ברשות.
השקנו את האתר והאפליקציה באמצעותם תוכלו ליהנות משירותים מוניציפליים באופן נגיש וידידותי, וממידע שוטף וחיוני בכל עת שתבחרו גם מהבית. המועצה המקומית ינוח ג'ת הינה מועצה מסודרת ואיתנה הפועלת באופן אחראי ובאיזון תקציבי.
אני רואה בתפקיד ראש המועצה שליחות ציבורית וראש צוות נותני השירות וממני תראו וכן תעשו.
אנו במועצה פועלים לפי תכנית עבודה סדורה, המבוססת על ערכים ביושר, בהגינות, בשוויוניות, במקצועיות, באדיבות ובצניעות בכדי לשרת את כלל התושבים ולתת מענה לאינטרס הציבורי והפרטי.
דלתי ודלתות עובדי המועצה תמיד פתוחות בפניכם, הנכם מוזמנים לפנות אלינו בכל הצעה, הארה או הערה ואנו נהיה לכם לאוזן קשבת ומבטיחים לפעול בכל עת למענכם ולמען היישוב המדהים שלנו.

"זכות הקיום של ראש המועצה, מנהליה ועובדיה לתת שירות לתושביה"

חזון ר​אש המועצה

1. מנהל  תקין.
  2. מיתוג את יאנוח ג'ת תיירותית.
  3. טיפול בחינוך הפורמלי והבלתי פורמלי.
  4. טיפול בתכנון ובניה כולל תוכנית מתאר ואישור מתחמים.
  5. העצמה נשית.
  6. בניית מערך חירום מסודר.​